laupäev, 2. aprill 2011

Moskva kutsub eestlasi appi

Hiljuti sain oma alma materi Akadeemia MNEPU prorektori poolt ettepaneku ja kutse osaleda suure rahvusvahelise teaduskonverentsi korraldamise orgkomitees. Nimelt korraldab akadeemia seekord suure rahvusvahelise teaduskonverentsi, kus osalevad Šveitsi, Ukraina, Venemaa, isegi Eesti esinejad. Pole paha vist. Teaduskonverents "Ökoloogia, tervise ja ökoinformaatika aktuaalsed probleemid ja innovatsioonid 2011" korraldatakse koostöös Berni ülikooliga.
Võib meenutada, et veel tsaari ajal mängisid eestlased suurt rolli impeeriumi arengus. Kes teab, võibolla just ka tänu eestlastele on olemas Venemaa suur tsivilisatsioon. Venemaa otsib täna toetust oma uue tõusu teel.
2002. aastal lõpetasin edukalt Moskvas kõrgkooli, International Independent University of Environmental and Political Sciences ehk Moskva Rahvusvahelise Sõltumatu Keskkonna ja Politoloogia Ülikooli, mis praegu on Moskva Akadeemia MNEPU ning sain õigusteaduse bakalaureuseks. Näiteks on selle ülikool lõpetanud ka Ilja Jašin, kunagi Venemaa liberaalse partei „Jabloko” üks populaarseimaid liidreid, praegu tegev "Solidaaruses". http://www.mnepu.ru/eng/