neljapäev, 24. aprill 2008

Rahandusminister kutsuti kasiinovastasele meeleavaldusele

24.aprillil 2008.a. tegid Eesti kasiinovastased Eesti Vabariigi rahandusministrile Ivari Padarile ettepaneku osaleda kasiinovastasel meeleavaldusel, kus ta saaks tutvustada uue hasartmänguseaduse loomise asjaolusid.

Kasiinovastased kutsusid apoliitilisele meeleavaldusele nii riigi kui ka omavalitsuse esindajad, et nad saaks tutvustada rahvale, kuidas nad kavatsevad kaitsta tarbijaid, mida nad üldse teevad, et piirata ja kontrollida hasartmängurlust Eestis ja pealinnas.

Riigikogusse on jõudnud uus hasartmänguseadus, mis on Euroopa üks tarbija-, kliendivaenulikumaid. Mitte kuskil mujal Euroopas ei nöörita tarbijaid antud küsimuses rohkem kui Eestis. Samas, kasiinovastased on valmis Valitsuse, Riigikogu ning omavalitsuste esindajatega koostööks uue hasartmänguseaduse väljatöötamisel.

Kasiinovastane meeleavaldus toimub 29.aprillil, kell 13.00, Tallinna Kesklinna Tammsaare pargis. Kasiinovastast meeleavaldust Tammsaare pargis tulevad toetama osavõtu ja esinemisega Riigikogu liikmed, Tallinna linnavolikogu saadikud, kultuuri - ja avaliku elu tegelased. Eesti kasiinovastased korraldavad juba neljanda suure kasiinovastase meeleavalduse Eesti pealinnas.