neljapäev, 22. november 2007

Pealinnas tuleb suur kasiinovastane meeleavaldus.

22.novembril 2007.a. registreerisid kasiinovastaste esindajad Tallinna Linnavalitsuses meeleavalduse, mis toimub 04.detsembril, kell 13.00, Mustamäe Linnaosa Valitsuse hoones oleva kasiino ees, Tammsaare tee 135. Eesti kasiinovastased korraldavad 04.detsembril 2007.a. Mustamäe linnaosas juba kolmanda kasiinovastase meeleavalduse Tallinnas.

Olen kindel, et kasiinovastased peavad aktiivselt seisma vastu kasiinomaffia plaanidele laostada Eesti ühiskond. Usun, et meie aktiivsus suudab peatada kasiinoepideemia ning loodan, et 2008. aastal Riigikogus vastuvõetav hasartmänguseadus on tõsiseltvõetav nagu lubas rahandusminister.

Tahan kindlalt vastu seista kasiinoäri ohtlikule levikule pealinnas. Tuleb panna piir kasiinoärikate ülbele käitumisele, kes avavad oma kriminaalse tegevuse otse linnaosavalitsuse, riigisideasutuste Eesti Posti, sotsiaal- , õppe- ja lasteasutuste läheduses.

Käesoleva aasta alguses moodustatud kasiinovastane liikumine, mis on korraldanud mitmeid kasiinovastaseid aktsioone, meeleavaldusi ja üleriigilisi kampaaniaid, on tõusuteel. Novembri alguses sai aasta kasiinoäri piiramise ja kontrolli alla võtmise ideest, mille esmasõnum ilmus lehes 2006. aastal. Seda on asunud toetama nii vasakpoolsed kui parempoolsed, nii noored kui ka eakad, kõik inimesed olenemata rahvusest ja usust. Kasiinode vastu on vapralt välja astunud Haapsalu, Pärnu ja Võru omavalitsused ning elanikud.

18.juulil k.a. toimus Tallinnas esimene kasiinovastane meeleavaldus Eestis ja Euroopa Liidus üldse. Meeleavaldusel tehti ettepanek kuulutada 18.juuli kasiinovastaseks päevaks. 16.oktoobril toimus Tallinnas , Lasnamäel teine suur kasiinovastaste meeleavaldus. 27.oktoobri jagasid noored kasiinovastased kasiino sünnipäevaärituse ajal kasiinovastast sümboolikat sõnumiga, et kasiinod kaoksid koolide ja elamute vahetust lähedusest.