pühapäev, 2. detsember 2007

Siiski kasiinoäri kontrolli alla!

Loodan, et 2008. aastal Riigikogus vastuvõetav hasartmänguseadus on tõsiseltvõetav. Eelkõige kasiinoäri tuleb seadusliku kontrolli alla võtta. See võiks olla tõsine samm, millega kasiinoäri levikut Eestis tuleks piirata ning muuta läbipaistvamaks ja turvalisemaks. Ja siis läheme edasi…!

4.detsembril 2007.a. kell 13.00 toimub Tallinnas juba kolmas kasiinovastase meeleavaldus, milline korraldatakse Mustamäe Linnaosa Valitsuse hoones (Tammsaare tee 135) oleva kasiino ees. Meeleavaldusel osalevad loodetavasti ka Reformierakonna liikmetest linnavolikogu ja Mustamäe Halduskogu saadikud.

27. novembril Mustamäe Halduskogu korralisel istungil arutati kasiino poolt esitatud taotlust Mustamäe Linnaosa Valitsusele kasiino tegevusloa pikendamiseks. Peale seisukohtade ärakuulamist, sealhulgas ka istungil osalenud kasiinode esindaja ja Eesti kasiinovastaste eesvedajate ärakuulamist, hääletas halduskogu kasiinole tegevusloa pikendamise vastu. Vastu hääletasid nii Keskerakonda, IRLi ja Reformierakonda kuuluvad halduskogu liikmed. Kasiinode vastu on vapralt välja astunud ka Haapsalu, Pärnu ja Võru omavalitsused ning sealsed elanikud.