teisipäev, 11. detsember 2007

Loobun linnapea kohast

Täna, 11.detsembril kell 16.45, otsustasin loobuda Kiviõli linnavolikogu erinevate poliitiliste jõudude poolt tehtud ettepanekust saada linnapeaks.

Samas tänan veel kord südamest Kiviõli rahvaesindajaid ettepaneku ja kõrge usalduse eest, mis mulle osutatud. Tegelen hetkel kasiinovastase liikumisega eestvedamisega ja selles valdkonnas on veel väga palju vaja ära teha ning kuna samas olen seotud ka suure kõrgkooliga, kust õppeaasta keskel prorektor kohalt lahkumine poleks kena, siin pean kahjuks seekord loobuma Kiviõli rahvaesindajate ettepanekust saada linnapeaks.

Olin valmis asuma Kiviõli linnapea kohale ainult ühel tingimusel — kui saab linnas sulgeda kõik kasiinod.

Eile, 10.detsembril tegi Kiviõli linnavolikogu erinevaid poliitilisi jõude esindav saadikute rühm mulle ametliku ettepaneku kandideerida kolmapäeval, 12.detsembril volikogu istungil linnapea ametikohale.

„Arvestades Max Kauri töötamise kogemust kohaliku omavalitsuse süsteemis ja poliitilist võimekust konsensuse leidmisel erinevate poliitiliste jõudude vahel, oleme seisukohal, et Max Kauri kandidatuuri linnapea ametikohale toetab volikogu enamus," kinnitas Isamaa ja Res Publica Liidu Kiviõli osakonna juhataja Inno Naur (lisa info: t.56951695).