teisipäev, 14. aprill 2009

Modellina heategevuses

Andsin täna nõusoleku osaleda staarfotograafi Indrek Galetini uues heategevuslikus projektis «Amour-lemmikloomade eri», mida tutvustatakse mai lõpus Tallinnas Rotermanni kvartalis. Peale näituse avamist toimub heategevuslik oksjon. Kõik oksjonil teenitud rahad lähevad loomade varjupaigale. Eelmine, 2008 aastal toimunud Galetini heategevuslik projekt osutus edukaks ning kogus nädalaga 128 000 krooni, mis läks AIDS ennetuskeskusele.

Võtsin vastu andeka eesti fotokunstniku ettepaneku osaleda heategevuslikus projektis. Mul endal on kodus ka armsad koduloomad, lumivalge kass Musi ja imeilus väike koer Fabian. Kui avaliku elu tegelane saab olla kaasmodell oma lemmikule ja seeläbi aidata kõiki hädasolevaid loomi varjupaikades, siis on see puhas rõõm.

2002 aastal võtsin fotomodellina osa BBC heategevuslikus projektist, mis tutvustas maailmale Tallinnat kui Eurovisioon 2002 pealinna. Fotokunstnikuks oli maailmakuulus Nick Wood http://www.nickwoodphoto.com/. Nick Woodil assisteerisid Eestis kolleegid Herkki Merila ja Olga Makina. Wood, kes on pildistanud esindusfotode tarvis ka printsess Dianat ja Bill Clintonit, kaasates Eesti projekti peale Max Kauri ka Erki Noole, Mart Poomi, Kristjan Taska, Dave Bentoni.

Toetage loomi!