neljapäev, 2. oktoober 2008

Mustamäe kasiinod pannakse kinni!

2.oktoobril 2008.a. külastas Eesti kasiinovastaste delegatsioon Tallinna Mustamäe linnaosavalitsust, kus kohtusid juhtkonnaga. Kohtunisel osalesid ka linnaosa kasiinovastased ühiskonnaliikmed. Kohtumisel Mustamäe linnaosa halduskogu esimehe Igor Kravtshenkoga ja linnaosa asevanema Nikolai Degtjarenkoga arutati kasiinoäri piiramise võimalusi linnaosas.
„Hea on tõdeda, et tänu koostööle kõikide poliitiliste jõudude vahel, Mustamäe halduskogu suutis panna piiri kasiinoärile tormilisele arengule linnaosas ning alates 2008 aastast pole me kooskõlastanud ega pikendanud ühegi kasiino tegevust Mustamäel. Jätkame sama teed ka edaspidi,“ kinnitas Mustamäe halduskogu esimees Igor Kravtshenko.
„Tulles vastu Mustamäe linnaosa tuhandete elanike soovidele kavatseme koostöös linnaosa halduskoguga teha kõik, et kasiinoäri võimalikult kaoks Mustamäe territooriumilt. Kahtlemata tuleb kasiinopiiramistele omavalitsuste territooriumil toeks uus hasartmänguseadus, mis sünnib Riigikogus ühiskonna ja kasiinovastaste ühisel surve all, aga siiski raskelt,“ mainis Mustamäe linnaosavalitsuse vanema asetäitja Nikolai Degtjarenko.
Tõsi, rahvas on väsinud kasiinoepideemiast, mis valitseb täna Eestis. Poliitikutel on viimane aeg, vaatamata kasiinoärikate survele, panna piir ja hakkama sulgema kasiinoäri üle Eesti. Hea meel, et Tallinna Mustamäe linnaosa saab olema esimene piirkond, kus kasiinoäri mitte ainult piiratakse, vaid ka kavatsetakse sulgeda.
4. detsembril 2007.a. toimus kolmas kasiinovastane meeleavaldus, mis korraldati Mustamäe Linnaosa Valitsuse hoone oleva kasiino ees.