neljapäev, 11. aprill 2019

Jõhvi vallavanemaks valiti Max Kaur

11. aprillil 2019. a. valis Jõhvi Vallavolikogu oma istungil uueks Jõhvi vallavanemaks endise Mustvee linnapea ja praeguse Jõhvi abivallavanema Max Kauri. 
"Täna me räägime Jõhvi tulevikust. Ehitame Jõhvit edasi. Jõhvile on vaja töörahu, et kindlalt realiseerida olemasolevad suured projektid. Näiteks uue põhikooli hoone, mille koos Arhitektide Liiduga saame valmis 2021. aasta lõpuks. Usun, et saame arhitektuuriliselt ilusaima ja moodsaima koolihoone Eestis. Ehitame valmis lähiaastatel suure kergejõustiku staadioni, vene põhikooli staadioni, linnapargi esimese etapi, arendame linna promenaadi. Koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga arendame edasi Jõhvi Jalgpallikeskuse ideed, teeme korda Jõhvi raudteejaama hoone. Loodame saada tänu riigile lähitulevikus ka uue moodsa keskraamatukogu. 
Jõhvi on Eesti linn! Jõhvi on teatavasti mitte ainult Ida-Virumaa keskus, vaid ka üks neljast riigi regionaalkeskustest. Jõhvi eeskuju on tähtis nii Ida-Virumaale kui ka Eestile," mainis valitud Jõhvi vallavanem Max Kaur.  
Max Kaur on varem töötanud Tallinna linnapea nõunikuna, ta oli Tallinna Linnavolikogu liige, Maardu abilinnapea ning ligi viis aastad Peipsi pealinna, Mustvee linnapea.