kolmapäev, 30. jaanuar 2008

Kasiinovastased relvastuvad


Aasta algul võttis kuulda kaaslaste soovitusi ning otsustas soetada endale enesekaitsevahendiks relva, vältimaks võimalike igasugust tagakiusamist kasiinokriminaalide poolt.

Toetudes ajakirjanduslikele vihjetele, et kasiinoäri põhiosas on seotud kriminaalsete ringkondadega ning arvestades väitega, et Euroopa, seal hulgas ka Marbella, kuritegelikku raha pesu toimub võimalikult eesti kasiinodes, on kasiinovastastel piisavalt põhjust end kaitsta. Ajakirjanduslikele vihjetele toetudes teadaolevalt läheb täna kasiinoraha peale Kultuurkapitali ja Olümpiakomitee võimalikult ka allilma ning ametnike toetusteks.

Arvan, et pole valgekrae ega siidikäpp. Mul on kogemus relva tundmises, sest teenisin suurriigi armees seersandina ja 20 aastat tagasi olin valmis minema isegi Afganistani sõtta. Lisaks revolvrile saan hakkama nii kaasaegse tanki T-80 juhtimise kui ka tuntud Kalašnikovi automaadiga.

Tuntud kasiinovastastest on endale relva soetanud kasiinovastane koolipapa, linnavolinik Märt Sults, kes on muretsenud vinge relva. Sults jõudis relva edukalt kasutata oma kooli õpilase hullunud vanemate vastu, kes talle kallale kippus. Ka aktiivsel kasiinovastasel ja Eesti suvepealinna linnapeal Märt Visiitammel on juba varem sooritatud relv.