kolmapäev, 23. märts 2016

Euroopa Liidu peakorter lõplikult Strasbourgi

Lõputu, mitu aastat kestev laskmine Brüsseli kesklinnas ning täiesti selge võimetus, mida Belgia politsei demonstreerib jagusaamaks arbaabia päritolu islamistidest, kes elavad suisa Brüsseli kesklinnas, viib mõttele, et aeg on otsustvaks tegevuseks. See tegevus puudutab otseselt Eestit. Eesti on Euroopa Liidu ja NATO liige. Euroopa Liidu pealinn on Brüssel, NATO peakorter asub Brüsselis. On viimane aeg teha sellele lõpp. Teen ettepaneku, et Euroopa Liidu kõik institutsioonid tuleb Brüsselist ümber paigutada Strasbourgi. Samuti tuleb NATO peakorter viia Brüsselist Londonisse.
Belgia politsei ei saa araabia päritoluga islamistidest jagu muide seetõttu, et nende islamistide sugulased ja tuttavad töötavad politseis. Nad teatavad politsei kõikidest liigutustest omadele meestele. Brüsseli elanikele pole selles informatsiooni midagi uut. Nad ammu naeravad politsei jõuetuse üle. Mindi ju ka politseis multikulti teed ning tulistati sõna ostses mõttes endale jalga. Täna räägime juba selle poliitika sadadest ohvritest. Tunnen loomulikult kaasa Brüsseli ohvritele ja Brüsseli linnavalitsusele.
Aeg on aga võtta aru pähe ja võtta asju realistlikumalt. Usk, et inimesi on võimalik ümberkasvatada, see oli iseloomulik kommunistidele. Nemad uskusid, et on inimesi võimalik orjanduslikust ajastust otse sotsialismi viia. Kõik see kukkus haledalt läbi. Araabiamaad on oma kultuurilises-ühiskondlikus arengus Euroopast maha jäänud, siin valitseb kurjakuulutav pimedus ja vihkamine, inimelul puudub väärtus. Sealsed elanikud toovad oma eluolu, tapmismaania, kaasa ka Euroopasse. Vaadake, kuidas täna palestiinlased nugade ajavad Israelis taga juudi vanureid, naisi ja lapsi. Sellele saab vastu astuda ainult jõuga. Euroopa peab resoluutselt asuma oma kaitsele.