esmaspäev, 12. november 2012

Korrakaitsekomisjon tutvub pealinna valmisolekuga talvehooajaks

13.november, 2012.a. kutsub Tallinna Linnavolikogu Korrakaitsekomisjoni esimees Max Kaur kokku komisjoni korralise istungi, kus vaatluse alla tuleb pealinna valmisolek talvehooajaks. Peaettekandja on Tallinna Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg.
"Olen kindel, et kõikide omavalitsuste kommunaalametite lemmikaastaaeg on meie kaunis eesti talv. Kiidame Tallinna Kommunaalametit, kes operatiivselt reageeris kui sügisest sai talv ning maha sadas ootamatu lumi. Olen veendunud, et Eesti pealinn on kauniks talveks valmis,“ leiab Tallinna linnavolikogu korrakaitsekomisjoni esimees Max Kaur.
Tallinna linnavolikogu korrakaitsekomisjoni liikmete hulgas on mõjukad kirikuringkondade esindajaid, endised Riigikogu liikmed Erik Salumäe ja Avo Üprus, kes on ühtlasi IRL-i aukohtu esimees, samuti kuuluvad komisjoni Tallinna munitsipaalpolitsei juhtkond, Tallinna linnavalitsuse esindajad. Korrakaitsekomisjoni liige on ka endine Eesti Vabariigi siseminister, Kaitsepolitseiameti rajaja Jüri Pihl. Varasemalt on linnavolikogu korrakaitsekomisjoni esimeheks olnud legendaarne kriminaalpolitseinik, praegune Riigikogu liige Andres Anvelt.
Tallinna Linnavolikogu Korrakaitsekomisjoni korraline istung algab algusega kell 16:00, linnavolikogu hoone III korruse istungite saalis, aadressil Vana- Viru 12.