reede, 3. veebruar 2012

Max Kaur kasutab tuntud selgenägija Edgari nõu varga tabamisel

Vargaid, kes tungisid Tallinna linnavolikogu korrakaitsekomisjoni esimehe Max Kauri kodu Meriväljal, hakkavad otsima tuntud ekstrasentsid Moskvast. Viimatise Moskva visiidi ajal pakuti poliitikule võimalust kasutada varaste tabamiseks tuntud vene ekstrasentside abi, kes osalevad ka tuntud Venemaa tõsielusarjas.
„Miks ka mitte kasutada tuntuid Venemaa ekstrasentse, mis võivad tuua resultaadi ning samas aitavad kaasa meie politseile ja prokuratuurile kurikavalate kurjategijate tabamisel, " räägib poliitik. Kaur konsulteerib antud küsimuses tuntud eesti selgenägija Edgariga, enne kui võtab vastu lõpliku otsuse.
20. jaanuaril 2012. aastal tungiti Meriväljal sisse Tallinna linnavolikogu liikme ja korrakaitse komisjoni esimehe Max Kauri majja, sissetungijad võtsid kaasa arvuti, kus oli kirjavahetus poliitikutega, Edgar Savisaart käsitlev käsikiri«Krüsanteemimaja saladus» jm. Sissetungijad olid tegutsenud professionaalselt, justkui oleks teadnud, mida otsida. Kaur kiitis politseid, kes viivitamatult, suurel hulgal koos koertega saabus kohale.