reede, 27. aprill 2012

Max Kaur kohtus Leningradi oblasti Ühiskondlikku Koja esimehega


26. aprill 2012 a. külastas Tallinna Linnavolikogu liige ja korrakaitsekomisjoni esimees Max Kaur Leningradi oblasti Ühiskondliku Koda selle juhtkonna kutsel ning kohtus Ühiskondlikku Koja esimehe Juri Trusoviga.
„Eesti ärimehed võiks investeerida Leningradi oblastisse. Siin on kõige dünaamilisemalt arenev piirkond Ida - Euroopas. Siin on peale Ust-Luuga sadamaprojekti, stardipaik gaasijuhtmele Nord Stream, Toyota ja Fordi autotööstused. Slantsõ linnas taastatakse kaevandused ja tööstused, ehitatakse uus tuumaelektrijaam. See on suur turg just meie ärimeeste ja meie spetsialistide jaoks. Leningradi oblast võib täna osutuda Eesti majandusele isegi ootamatult suureks majanduslikuks partneriks,“ leiab Max Kaur.
Max Kaur peab oluliseks ka humanitaaralaseid kontakte, mida näevad ette Euroopa Liidu ja Venemaa vahelised koostöödokumendid.
„Leningradi oblast on huvitatud arendada humanitaarsed suhted s.h. ka ühiskondlikke organisatsioonidega Euroopa Liidus, eeskätt meie naabritega, Balti riikides,“ kinnitas Leningradi oblasti Ühiskondlikku Koja esimees Juri Trusov.