neljapäev, 21. mai 2009

Ka mind osteti ära!

22.mail Rotermani kvartalis toimuval fotograafi Indrek Galetini heategevusliku fotoprojekti avamisel esitletakse fotot, kus poseerin koos kotkaga, kelle nimi on Sokrates. Hea meel tõdeda, et veel enne heategevusürituse avamist leidis foto ostja. Fotošedöövri eest pakuti ootamatult veel enne oksjoni avamist Apolinsky fondi poolt 6000 krooni, mis läheb loomade varjupaiga toetamiseks.

Hea meel tõdeda, et saan olla kasulik meie väiksemate sõprade jaoks. Seetõttu võtsin vastu andeka eesti fotokunstniku huvitava ettepaneku osaleda heategevuslikus projektis. Ka mul endal on kodus armsad koduloomad, lumivalge kass Musi ja imeilus väike koer Fabian. Kui avaliku elu tegelane saab olla kaasmodell oma lemmikule ja seeläbi aidata kõiki hädasolevaid loomi varjupaikades, siis on see puhas rõõm.

Ka 2002.aastal võtsin fotomodellina osa BBC heategevuslikus projektis, mis tutvustas maailmale Tallinna kui Eurovisioon 2002 pealinna. Maailmakuulus fotomeister Nick Wood http://www.nickwoodphoto.com/. , kes on pildistanud esindusfotode tarvis ka printsess Dianat ja Bill Clintonit, kaasas Eesti projekti 2002 aastal peale minu ka Erki Noole, Mart Poomi, Kristjan Taska, Dave Bentoni.

Vaata: Nick Woodi kunstfoto "Max".
http://www.nickwoodphoto.com/media/photos/LIFE/Max.jpg